Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bucurie de Crăciun: Angajaţii Penitenciarului Aiud au ajutat două familii cu cele necesare mesei de Sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bucurie de Crăciun: Angajaţii Penitenciarului Aiud au ajutat două familii cu cele necesare mesei de Sărbători

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, angajaţii Penitenciarului Aiud s-au implicat în strângerea de fonduri pentru a aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele oamenilor care sunt în nevoie, mai ales în această perioadă a anului.

Munca în echipă a adus rezultatele asteptate, astfel că, dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii pe care o desfăşurăm în fiecare zi, am ales să ne implicăm ca de fiecare dată în viaţa comunităţii, ajutându-i atât cât se poate pe cei mai puţin norocoşi, pe cei care au nevoie de un zâmbet sau măcar o alinare.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2022. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarna, am încercat să asigurăm pentru două familii frumoase cele necesare a fi puse masa de Crăciun. Le mulţumim că au acceptat să facem parte din familia lor şi ne-am dorit ca anul acesta să-i ajutăm pe părinţi să le ofere copiilor un Crăciun de poveste. De asemenea,am oferit pachete cu cadouri și pentru alți 30 de copii, ai căror părinți nu au posibilități materiale.

Toate aceste acţiuni nu ar fi fost posibile fără implicarea, deschiderea, generozitatea şi omenia de care au dat dovadă angajaţii Penitenciarului Aiud, care s-au implicat activ, astfel încât să putem duce la îndeplinire activităţile pe care ni le-am propus pentru acest an.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru familie. FELICITARI și URARI pentru cei dragi

Sărbători fericite vă dorim tuturor, un Crăciun fericit, pace, linişte şi armonie în sufletul și viețile dumneavoastră!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Lunca Mureșului. Intervin pompierii din Aiud cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Lunca Mureșului. Intervin pompierii din Aiud cu două autospeciale Un incendiu a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 16.20, în localitatea Lunca Mureșului la o anexă gospodărească. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată lângă Sebeș, pe drumul vechi al Pianului și de litieră de pădure […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea