Rămâi conectat

Curier Județean

”Boschetar” din Alba Iulia cercetat pentru furt – a sustras un telefon mobil de la o femeie de 78 de ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri după-amiază, prin 112, de către o femeie în vârstă de 78 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce stătea pe o bancă de pe B-dul Încoronării, un bărbat i-a furat telefonul mobil.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică și, cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul a fost identificată după aproximativ 20 de minute de la sesizarea faptei.

Suspectul este A.I.S., de 42 de ani, un bărbat care trăieşte pe stradă, care a fost prins de poliţişti, nu departe de locul comiterii faptei, în apropierea gării din Alba Iulia, având asupra sa telefonul furat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt iar telefonul mobil a fost restituit victimei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI, 3 IULIE | O nouă întâlnire online a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”, organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

MIERCURI, 3 IULIE | O nouă întâlnire online a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”, organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Miercuri, 3 iulie 2024, de la ora 18.00, are loc o nouă întâlnire a SF, Fantasy & Horror Club Alba, online, pe platforma DISCORD, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea