Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Boschetar” din Alba Iulia cercetat pentru furt – a sustras un telefon mobil de la o femeie de 78 de ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri după-amiază, prin 112, de către o femeie în vârstă de 78 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce stătea pe o bancă de pe B-dul Încoronării, un bărbat i-a furat telefonul mobil.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică și, cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul a fost identificată după aproximativ 20 de minute de la sesizarea faptei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Suspectul este A.I.S., de 42 de ani, un bărbat care trăieşte pe stradă, care a fost prins de poliţişti, nu departe de locul comiterii faptei, în apropierea gării din Alba Iulia, având asupra sa telefonul furat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt iar telefonul mobil a fost restituit victimei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă Un accident rutier a avut loc joi după-masa, în jurul orei 16.00, pe Bulevardul Revoluției, în giratoriul din zona Mercur. Un scuter a fost lovit de o dubă. Citește și: VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea