Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Bonnie and Clyde de Baia de Arieș: Polițiștii au reținut un cuplu din Baia pentru tentativă de furt. 15 alte furturi făcute de aceștia

CRIȘAN Alin

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Polițiștii din Baia de Arieș au reținut-o pe o femeie care e bănuită de complicitate la furt calificat. Aceasta ar fi intenționat să-l ajute pe concubinul său să fugă de la locul săvârșirii unui furt, așteptându-l la volanul unui autoturism. Ulterior, polițiștii l-au reținut și pe autorul tentativei de furt.

La data de 24 noiembrie 2019, polițiștii din Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 31 de ani, din Baia de Arieș, bănuită de complicitate la furt.

Aceasta are o relație de concubinaj cu un bărbat de 28 de ani, din Baia de Arieș și, în seara zilei de 23 noiembrie, l-ar fi așteptat în autoturism, în apropierea unei locuințe din Baia de Arieș, pentru a-l ajuta să părăsească rapid zona în care se afla casa din care bărbatul urma să fure.

Acesta ar fi încercat să pătrundă în locuință însă a fost surprins de către proprietar și a fugit.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice și l-au reținut. El nu este la prima faptă de furt, fiind cercetat, sub control judiciar, pentru cel puțin alte 15 furturi săvârșite pe raza orașelor Baia de Arieș, Câmpeni și Abrud.

Bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior instanței de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Concubina sa va fi prezentată în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 16.00 pe șoseaua de centură din municipiul Alba Iulia. Citește și: Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea