Rămâi conectat

Actualitate

Alege viața: 19 de permise reținute și 8 certificate de înmatriculare retrase de polițiștii din Alba în perioada 27 – 28 noiembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Alege viața: 19 de permise reținute și 8 certificate de înmatriculare retrase de polițiștii din Alba în perioada 27 – 28 noiembrie

În perioada 27 – 28 noiembrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Pentru combaterea excesului de viteză, polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de ordine publică, au folosit 15 aparate radar.

Au fost depistați 234 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză.

Cinci dintre aceștia au depășit viteza legală cu peste 50 de kilometri/oră, motiv pentru care, complementar sancțiunii contravenționale, le-a fost suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Ați 6 conducători auto au fost sancționați contravențional, pentru conducere sub influența alcoolului. Și în aceste cazuri, complementar amenzii, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere, pentru 90 de zile.

Alte 152 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte tipuri de abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 19 permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și a fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea