Rămâi conectat

Curier Județean

„Bogăţiile toamnei” la Şcoala gimnazială din Crăciunelu de Jos

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veşnicia s-a născut la sat, spunea Lucian Blaga. Aşa este. Veşnicia s-a născut în satul românesc de odinioară. Sat plin de tradiţii şi obiceiuri. Niciodată un obicei împământenit nu scapă nemarcat. Oamenii locului se bucurau de orice succes.

Chiar dacă astăzi, o bună parte din tradiţii şi obiceiuri se pierd încet, încet iar satul românesc se află într-o reală suferinţă, elevii Şcolii gimnaziale din Crăciunelu de Jos au marcat cum se cuvine sărbătoarea „Bogăţiile toamnei” printr-o frumoasă expoziţie de pictură în acuarelă închinată evenimentului.

Dialogul fructuos dintre generaţii, elevii şcolii şi membrii comunităţii locale reprezentaţi prin părinţii copiilor, au scos în evidenţă legăturile de suflet pentru tot ce este local.

Manifestarea s-a încheiat cu un frumos progam artistic închinat toamnei, coordonat de prof.Goga Mihaela- consilierul educativ al şcolii şi la a cărui realizare au contribuit toţi profesorii şi învăţătorii şcolii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea