Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Blocul lui Nistor cu 22 de apartamente pentru specialiștii din Sebeș, finanțat de ANL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Blocul lui Nistor cu 22 de apartamente pentru specialiștii din Sebeș, finanțat de ANL • Valoarea totală a lucrărilor este de 4 milioane de lei

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a lansat ieri o licitație în valoare de 4.057.597,43 lei fără TVA privind construirea unui bloc cu 22 de apartamente, destinat specialiștilor din Sebeș.

Contractul are ca scop executarea de lucrări inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, pentru obiectivul de investiție “Locuințe de serviciu, judetul Alba, municipiul Sebeș, Cartier Mircea cel Mare”, totalizând 22 de unități locative.

Primăria Sebeș vrea să construiască în cartierul Mircea cel Mare din municipiu un bloc de locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, personalului din învățământ și administrație. Blocul este structurat pe trei etaje plus mansardă și va avea 22 de apartamente, 12 cu două camere și 10 cu o cameră.

Blocul este destinat specialiștilor care își desfășoară activitatea în municipiul Sebeș (medici și cadre medicale medii, personal din învătământ și administrație) și care nu dețin o locuință.

Potrivit administrației din Sebeș, imobilul va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerior specialiști și, totodată, va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea