Blocul lui Nistor cu 22 de apartamente pentru specialiștii din Sebeș, finanțat de ANL

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Blocul lui Nistor cu 22 de apartamente pentru specialiștii din Sebeș, finanțat de ANL • Valoarea totală a lucrărilor este de 4 milioane de lei

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a lansat ieri o licitație în valoare de 4.057.597,43 lei fără TVA privind construirea unui bloc cu 22 de apartamente, destinat specialiștilor din Sebeș.

Contractul are ca scop executarea de lucrări inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, pentru obiectivul de investiție “Locuințe de serviciu, judetul Alba, municipiul Sebeș, Cartier Mircea cel Mare”, totalizând 22 de unități locative.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Sebeș vrea să construiască în cartierul Mircea cel Mare din municipiu un bloc de locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, personalului din învățământ și administrație. Blocul este structurat pe trei etaje plus mansardă și va avea 22 de apartamente, 12 cu două camere și 10 cu o cameră.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Blocul este destinat specialiștilor care își desfășoară activitatea în municipiul Sebeș (medici și cadre medicale medii, personal din învătământ și administrație) și care nu dețin o locuință.

Potrivit administrației din Sebeș, imobilul va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerior specialiști și, totodată, va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419