Rămâi conectat

Sport

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor

Bera Larisa

Publicat

în

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor

România găzduiește între 1 și 13 iulie, la Blaj, Campionatul European de Volei Feminin, sub 18 ani, o competiție care va reuni la start speranțele voleiului european și mondial. Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie de vârstă, vor evolua în grupele de la Blaj (grupa A) și Heraklio-Grecia (grupa B). Semifinalele și finalele se vor disputa tot în Alba Blaj Arena, cocheta și moderna sală construită de autoritățile locale în orașul transilvănean.

Citește și: Din 1 iulie, în „Alba Blaj” Arena, Campionatul European de volei Under 18, cu România printre protagoniste

Vor fi nouă zile de spectacol, nouă zile în care Blajul va putea arăta încă o dată dragostea pentru volei. Intrarea la meciuri va fi liberă, iar suporterii vor putea să vină alături de echipa României. Fetele au nevoie de încurajările noastre, au nevoie de sprijinul nostru într-un turneu unic pentru țara noastră.

Toate partidele grupei A vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al Federației Române de Volei, în timp ce semifinalele și finalele vor fi transmise în direct de TVR Sport.

Duminică, în cadrul unei conferințe de presă va fi prezentat trofeul care va fi oferit câștigătoarei după finala din 13 iulie.

Programul jocurilor României la Euro U18 de la Blaj

1 iulie, ora 17:30 România-Spania
2 iulie, ora 17:30 România-Serbia
3 iulie, ora 17:30 România-Slovenia
5 iulie, ora 17:30 România-Țările de Jos
6 iulie, ora 17:30 România-Croația
8 iulie, ora 17:30 România-Belgia
9 iulie, ora 17:30 România-Italia

Federația Română de Volei mulțumește partenerilor competiției care ajută la buna organizare a Campionatului European: Agenția Națională pentru Sport, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria Blaj, Electrica Furnizare, Transelectrica, Bosch, La Fântâna, Edenia, Televiziunea Română, Camera de Comerț și Industrie București, Leco, Pharmazone, Hilio, Kiss FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea