Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Blajul a anunțat două concerte de Crăciun

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Două concerte de Crăciun vor fi organizate în 13 și 14 decembrie, la Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Preasfânta Treime” din Blaj.

Blaj10Sâmbătă, 13 decembrie 2014, orele 17,00, corul studenţilor teologi ai Institutului Teologic „Bunavestire” din Blaj, va susţine un concert de colinde în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Preasfânta Treime”, în cadrul oficiului Vecerniei. Va dirija profesorul Petru Tutelea.

Tot în Catedrala Arhiepiscopală din Blaj, pe 14 decembrie 2014, la Dumnezeiasca Liturghie de la orele 10,00 corul Catolica al Protopopiatului Greco-Catolic Braşov va da răspunsurile şi va susţine un concert de colinde. Corul este însoţit de părintele protopop Flavius Florea. Dirijorul corului fiind profesorul Mihai-Găvril Gorbonov.

Anunțul a fost făcut de site-ul e-communio.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională Centrul Județean de Excelență Alba a implementat proiectul “Societatea românească – societate europeană”, care este o alternativă la nevoia de cunoaștere a elevilor și cea de formare continuă a cadrelor didactice, prin promovarea de modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea