Rămâi conectat

Actualitate

BLAJ: Patru persoane cercetate după ce au furat bani din biroul unei firme de transport

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru tineri, dintre care doi minori, sunt cercetați de polițiștii din Blaj, fiind principalii suspecți de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din municipiu.

Din primele cercetări rezultă că în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, Viorel U., de 25 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, împreună cu Darius G., de 24 de ani, din Blaj şi doi minori de 15 şi 16 ani, ambii din Blaj, au pătruns în biroul unei societăţi de transport public din Blaj, de unde au sustras suma de 1.660 lei.

Faţă de Viorel U., cunoscut cu antecedente penale, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă  Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 suspecţi”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE: Parchetul şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă formulată de poliţişti şi l-a prezentat pe Viorel U. instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea