Rămâi conectat

Actualitate

Biroul Electoral Central a respins solicitarea MAI: Votul nu se va prelungi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cererea Ministerului Afacerilor Interne de prelungire a votării după ora 21,00 pentru persoanele care aşteaptă în proximitatea secţiilor pentru a vota a fost respinsă de Biroul Electoral Central.

Biroul Electoral Central s-a întrunit duminică într-o nouă şedinţă la ora 18,00, pe ordinea de zi aflându-se mai multe solicitări de la partide sau asociaţii legate de procesul electoral.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, duminică, Biroului Electoral Central o solicitare prin care adresează rugămintea de a se analiza posibilitatea prelungirii votării după ora 21,00 pentru persoanele care aşteaptă să îşi exprime dreptul constituţional în proximitatea secţiilor de votare.

În prezent, conform legii, alegătorii care, la ora 21,00, se află în localul secţiei de votare pot să îşi exercite dreptul de vot.

Votarea se desfăşoară, duminică, după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi păstrarea distanţei fizice de minimum un metru între participanţii la procesul electoral.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea