Rămâi conectat

Cultură Educație

BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL | 22 iunie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Composesorii din Bărăbanţ vor adunare generală
Suntem un grup de membri ai Composesoratului Bărăbanţ (Asociaţia micilor proprietari a foştilor grăniceri, Composesoratul Silvic Bărăbanţ), înfiinţat în anul 2006. Consiliul de administraţie al composesoratului nu a convocat în perioada 2006 – 2011 nicio adunare generală ordinară a membrilor composesori pentru a prezenta: raportul de activitate pe această perioadă; raportul comisiei de cenzori; bilanţul contabil şi al contului de profit şi pierderi. Cele arătate mai sus noi ştim că se prezintă la sfârşitul fiecărui an contabil încheiat, în faţa adunării generale a membrilor composesori. La sfârşitul anului 2010 am primit fiecare membru composesor o sumă de bani care nu ştim ce reprezintă. Vă rugăm în mod respectuos publicarea acestui text deoarece sperăm ca în cel mai scurt timp consiliul de administraţie al Composesoratului silvic Bărăbanţ să convoace Adunarea generală ordinară a membrilor composesori pentru a ne comunica situaţia veniturilor şi cheltuielilor până la data de 31 decembrie 2010. (Un grup de composesori)

lVă amintiţi de Gavroche de România?
Acel copil care a apărut pe ecranele televizoarelor după Revoluţia din decembrie 1989, cu tricolorul din care a fost decupată stema ţării – cea mai frumoasă şi mai reprezentativă din lume, care arată bogăţiile ţării, de la păduri de brad, lanuri de grâu, sonde, ape şi munţi. În următorii ani, la diferite manifestări politice, sportive etc, acest drapel, „tricolorul sfânt”, a fost fluturat sfidător şi jignitor pentru mine, umil cetăţean al României, cu gaura sinistră de la mijlocul lui, iniţiativă care de fapt nu i-a aparţinut acelui copil, ea a fost opera altcuiva! Care a fost mesajul noului drapel al ţării ştiţi, nu? Realitatea în care a ajuns România azi: gaură în economie, în sănătate, cultură, educaţie, în bugetul ţării, în buzunarele majorităţii oamenilor şi, nu în ultimul rând, gaura din mijlocul ţării… Până când, domnilor guvernanţi, veţi accepta o asemenea umilinţă?
Am 66 de ani şi sunt dezamăgit! Sunt dezamăgit când văd realităţile societăţii, realităţile străzii, când văd autocarele care ne duc copiii slugi la stăpâni străini, când văd minciunile pe care ni le dau guvernanţii în fiecare zi. Români, nu disperaţi! Am convingerea că viaţa noastră se va schimba în curând în bine!
Ioan Mureşan, Zlatna


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga Elevul fruntaș Daniel Cârnaț s-a remarcat din nou în cadrul activităților culturale datorită Premiului I obținut la etapa județeană și apoi la cea națională a Concursului de literatură și arte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea