Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bilanțul Jandarmeriei Alba, după minivacanța de 1 Mai și Paște: Au intervenit în cazul semnalării a doi urși lângă casele oamenilor, au verificat transporturi de lemne și au dat mai multe amenzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bilanțul Jandarmeriei Alba, după minivacanța de 1 Mai și Paște: Au intervenit în cazul semnalării a doi urși lângă casele oamenilor, au verificat transporturi de lemne și au dat mai multe amenzi

În județul Alba, minivacanța prilejuită de 1 Mai și sărbătorile Pascale s-a desfășurat fără ca Jandarmeria Alba să fi înregistrat evenimente negative semnificative. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ. Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile celor care au ales să petreacă aceste zile în stațiunile montane și s-au aventurat pe traseele montane.

În perioada de referință au fost legitimate un număr de 105 persoane, au fost constatate 7 infracțiuni cu 9 autori, o persoană fiind condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. S-au aplicat un număr total de 46 sancțiuni contravenționale, dintre care 23 avertismente scrise și 23 de amenzi în valoare totală de 9700 de lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. De asemenea, în această perioadă, colegii noștri au verificat un număr de 10 tansporturi de material lemnos și au soluționat un număr de 9 apeluri la 112, dintre care 2 apeluri au semnalat prezența unor urși în apropierea locuințelor.

Jandarmeria Alba le mulțumește tuturor cetățenilor care au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic pe timpul participării la evenimentele publice din perioada acestei minivacanțe și vă asigurăm de sprijinul nostru atunci când situația impune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea