Rămâi conectat

Actualitate

Biciclist accidentat pe Calea Moţilor, din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit IPJ Alba, ieri 4 iulie 2012, ora 8.50, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Calea Moţilor, din Alba Iulia.

Echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a constatat că M.G., de 58 ani, din Alba Iulia, în calitate de conducător auto, nu s-a asigurat la deschiderea portierei stanga faţă a autoturismului care era oprit  pe banda I a părţii carosabile, şi l-a acroşat pe K.D., de 71 ani, din Alba Iulia, care circula pe bicicletă, în acelaşi sens de mers cu autoturismul.

În urma producerii evenimentului K.D. a suferit leziuni corporale fiind transportat la  Spitalul Judeţean Alba, unde a rămas sub supraveghere medicală.

În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, 23 iulie 2024, decretul legat de promulgarea legii privind combaterea atacurilor urşilor bruni. Legea a fost adoptată în regim de urgenţă, săptămâna trecută, de deputaţi, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea