Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” aniversează personalitățile culturale ale județului Alba. LUNI, prima ediție a Cafenelei Culturale Aniversare din acest an, la Hotel Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rolul unei biblioteci publice într-o comunitate este și acela de a păstra vie în rândul membrilor comunității opera unor personalități culturale contemporane care au ajuns la vârsta la care se poate spune pe bună dreptate că au contribuit în mod esențial la îmbogățirea patrimoniului cultural național.

Pornind de la acest obiectiv, luni 28 august 2017, începând cu orele 18,00, va avea loc la sala de festivități a Hotelului Cetate din Alba Iulia, prima ediție din acest an a Cafenelei Culturale Aniversare.

În cadrul evenimentului vor fi înmânate Diplome Aniversare pentru întreaga activitate desfășurată pe tărâm cultural și pentru importanta contribuție avută la îmbogățirea patrimoniului cultural al județului Alba scriitorilor Ștefan Dinică, Cornel Nistea și Ioan Popa. Diplomele vor fi înmânate de reprezentanți ai organizatorilor și de primarii localităților în care s-au născut scriitorii aniversați.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017 al instituției 8 IDENTITATE ȘI VALORI CULTURALE/8.3 Cafenea culturală-Aniversări culturale, și este un proiect dedicat identificării, promovării și valorificării creatorilor din domeniul cultură.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba. Va oferi cadouri simbolice fiecărui sărbătorit, Compania Jidvei, căreia îi mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea