Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Bianca Bahnariu – participă la bal pentru a câştiga titlul de Miss. Îi place să cânte şi modelul ei este Beyonce

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bianca Bahnariu participă la Balul Bobocilor 2013 al Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia pentru a câştiga titlul de Miss, dar şi pentru a se distra alături de un întreg colegiu. Elevă la profilul ştiinţe ale naturii, Bianca se descrie ca fiind o fire veselă, sociabilă şi plină de energie. Îi place să cânte, iar ca şi sport, în timpul liber, alege să practice voleiul şi baschetul.

Din lumea baschetului îl are ca şi model pe LeBron James, jucătorul echipei Miami Heat din Florida, Statele Unite ale Americii. Din lumea muzicii o admiră pe cântăreaţa R&B Beyonce, cunoscută datorită faptului că fost principala componentă a grupului Destiny`s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Are 1,69 înălţime şi 49 de kilograme, iar în timpul liber alege să iasă cu prietenii în oraş. Pentru băieţii care doresc să o scoată din casă este bine de ştiut că Bianca alege Coca-Cola, în loc de Pepsi.

Dacă îţi place Bianca Bahnariu apasă butonul „Like” de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=460]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea