Rămâi conectat

Sport

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, va reprezenta România pentru centura IBA International, în  gala Dracula Boxing Show de la Brașov

Bera Larisa

Publicat

în

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, va reprezenta România pentru centura IBA International, în  gala Dracula Boxing Show de la Brașov

Benny Adegbuyi, luptătorul de kickbox crescut în Aiud, va reprezenta România pentru centura IBA International și centura promoției Dracula Boxing Show. Evenimentul va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Citește și: VIDEO| Luptătorul aiudean Benny Adegbuyi la „Chefi la cuțite”: „E prima dată când gătesc în fața unor bucătari adevărați”

Sportivul va intra în ringul de box pe 11 octombrie, împotriva unui luptător ucrainian, Pavel Krolenko cu care se va lupta pentru două centuri, și anume centura IBA International si centura promotiei Dracula Boxing Show.

”Este oficial! Pe data de 11 octombrie, voi reprezenta Romania în boxul profesionist pentru centura IBA International și centura promotiei Dracula Boxing Show.

Au trecut 5 ani de cand am disputat un meci acasă și am bucuria să lupt din nou, în fața publicului din Romania! Ne vedem pe 11 octombrie, la Brașov! Hai România!”, a scris luptătorul Benny Adegbuyi, pe contul său de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Egal în campionat pentru FCU 1948 Craiova înaintea meciului de Cupă cu CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Egal în campionat pentru FCU 1948 Craiova înaintea meciului de Cupă cu CSM Unirea Alba Iulia FCU 1948 Craiova vine la Alba Iulia pentru meciul de Cupa României cu CSM Unirea după un egal pe teren propriu în liga a doua de fotbal. A fost 1-1, vineri după amiază, în partida din Bănie cu CSC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea