Rămâi conectat

Ştirea zilei

Beat și fără permis, un bărbat din Alba a provocat un accident de motocicletă și a fugit de la locul faptei: Ce au decis magistrații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beat și fără permis, un bărbat din Alba a provocat un accident de motocicletă și a fugit de la locul faptei: Ce au decis magistrații

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Lopadea Nouă, a fost condamnat de către Judecătoria Aiud la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare, după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 01 aprilie 2021, în jurul orei 20.00, pe raza localității Lopadea Nouă, în timp ce a condus o motocicletă, ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat, după care ar fi părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției, cu toate că, un tânăr de 18 ani, din comuna Lopadea Nouă, pasager pe motocicletă, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Inculpatul a observat că persoana vătămată are o leziune la nivelul capului, însă la fața locului a ajuns fratele său, care a luat-o și a transportat-o până la martora I, care a apelat serviciul de Urgență SNUAU 112, persoana vătămată fiind astfel preluată de o ambulanță. Ulterior, martorul S s-a întors și a transportat alături de fratele său, motocicleta condusă de către inculpat cu o autoutilitară, până în fața imobilului din Lopadea Nouă.

Inculpatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și a reieşit faptul că avea la data de 01.04.2021, ora recoltării 22:25 o alcoolemie de 2,11 g‰, respectiv la data de 01.04.2021, ora recoltării 23:25 o alcoolemie de 1,90 g‰.

Persoana vătămată a suferit potrivit raportului de expertiză medico-legală leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire de corp/plan dur la data de 01.04.2021, posibil în condiţiile unui accident rutier – pasager motocicletă și care au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dar fără a pune în pericol viaţa victimei.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea