Rămâi conectat

Ştirea zilei

BCCO Alba Iulia are din nou un șef interimar. Comisarul Ioan Mugurel Costachi a preluat funcția, pentru 6 luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la sfârșitul lunii octombrie BCCO Alba Iulia are un nou șef. Informația nu a fost confirmată, oficial, de reprezentanții IGPR, dar surse din interiorul instituției au confirmat că fostul comandant, comisarul șef Mircea Mărginean, a fost numit la conducerea unui alt serviciu, funcția sa fiind preluată, pentru o perioadă de 6 luni, de comisarul șef Ioan Mugurel Costachi.

bccoPrecizăm că schimbarea de la BCCO Alba Iulia vine la un an și 4 luni de când comisarul șef Mircea Mărginean și-a ocupat funcția de conducere printr-un concurs organizat de IGPR (vara anului 2014) și la exact doi ani de când comisarul Traian Berbeceanu a fost îndepărtat de la conducerea brigăzii.

Până la numirea sa ca interimar, comisarul șef Ioan Mugurel Costachi, a condus Serviciul de Combatere a finanțării Terorismului și spălării banilor din cadrul BCCO Alba Iulia. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea