Rămâi conectat

Curier Județean

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se REDESCHIDE în 2 iunie: Programul de funcționare. Cum va fi permis accesul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 2 iunie 2021, Bazinul Olimpic din municipiul Alba Iulia va fi redeschis pentru agrement,  cu respectarea prevederilor hotărârii nr. 29/14.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Programul de funcționare va fi între orele 7 și 22, însă, până în data de 25 iunie 2021, accesul pentru agrement nu va fi permis de luni până vineri, între orele 11 și 14, deoarece în acest interval se desfășoară programul ”Educație și sănătate prin înot”. În baza acestui program, la inițiativa Primăriei și Consiliului Local Alba Iulia, elevii de clasa a doua din școlile din municipiu beneficiază de cursuri de inițiere înot gratuite.

În prima și a treia zi de luni din lună, bazinul este închis între orele 7-14 pentru igienizare. Accesul în bazin va fi permis în limita a 70% din capacitate, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

Potrivit regulamentului de funcționare a bazinului, beneficiarii vor prezenta, de la medicul de familie, o adeverință medicală din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli infecțioase sau transmisibile, adeverință valabilă 6 luni de la data emiterii. Adeverința va fi prezentată casierului de fiecare dată când se utilizează serviciile bazinului.

Administratorul își rezervă dreptul de a solicita actualizarea adeverinței medicale, indiferent de data emiterii acesteia, la existența oricăror suspiciuni cu privire la starea de sănătate a persoanei respective și interzicerea accesului în bazin, până la prezentarea unei noi adeverințe.

Accesul în bazin va fi permis cu doar respectarea tuturor regulilor și măsurilor specifice luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-COV-2 și după completarea unei declarații pe propria răspundere referitoare la starea de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea