Rămâi conectat

Actualitate

Bătaie într-un bar din Alba Iulia, potolită de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sâmbătă, 11 august a.c., în jurul orei 06.30, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan care avea loc în faţa unui restaurant aflat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia. Incidentul a fost semnalat prin apel la 112.

Jandarmii au intervenit în mai puţin de 7 minute de la primirea apelului şi au acţionat de urgenţă pentru aplanarea incidentului şi verificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi: Dumea Paul, în vârstă de 24 de ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Bacău şi L.F., de 37 de ani, domiciliat în oraşul Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Aceştia sunt colegi de serviciu şi au recunoscut că au avut o divergenţă în legătură cu împărţirea unei sume de bani. Pe fondul unor discuţi contradictorii Dumea Paul s-a enervat şi şi-a lovit în mod repetat oponentul cu pumnii şi picioarele provocându-i suferinţe fizice şi răni deschise la nivelul feţei. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă, fiind apoi transportată la Spitalul Judeţean Alba în vederea continuării investigaţiilor de specialitate.

Rapida şi oportuna intervenţie a echipajului de jandarmerie a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor vătămări corporale grave. Agresorul a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba şi au fost efectuate pe numele lui actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea