Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bătaie cu pumni, picioare, pari și cărămizi la Bărăbanț

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 19 iulie a.c., la ora 16.05, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pe strada Corniştei din cartierul albaiulian Bărăbanţ şi a aplanat un conflict spontan la care participau şase persoane.

Pe numele celor şase au fost efectuate actele premergătoare cercetării fiind susceptibili de săvârşirea unor fapte de natură penală.

Din verificările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, cei şase, aflaţi într-un loc public, şi-au adresat reciproc injurii şi expresii jignitoare, tulburând ordinea şi liniştea publică şi aducând atingere bunelor moravuri.

Mai mult, considerând probabil că au nevoie de argumente mai “dure”, trei dintre aceştia au renunţat la argumentele verbale şi au încercat să-şi impună punctul de vedere cu ajutorul pumnilor şi picioarelor precum şi a unor pari şi cărămizi găsite la faţa locului.

Drept urmare, oponenţii acestora, printre care şi o femeie de 66 de ani, au suferit mai multe lovituri şi a fost nevoie să primească îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Alba.

Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi prevenit apariţia unor vătămări corporale grave. Cei şase au fost identificaţi ca fiind O. P, de 66 de ani, O. I, de 42 de ani, A. M, de 41 de ani, A. M, de 26 de ani, A. C, de 41 de ani şi A. R, în vârstă de 30 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Alba Iulia.

Pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Totodată, A. M, A. C şi A. R vor fi cercetaţi şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localități, în intervalul 6-12 mai 2024. Intreruperile programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1 09/05/2024 MIRASLAU, Sat principala PARTIAL 09.00-16.00 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea