Rămâi conectat

Ştirea zilei

BAREMUL subiectelor la simularea Bacalaureatului 2023 la Limba Română, publicat pe Edu.ro: Cum se rezolvă fiecare cerință

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BAREMUL subiectelor la simularea Bacalaureatului 2023 la Limba Română, publicat pe Edu.ro: Cum se rezolvă fiecare cerință

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a de liceu au susținut, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2023.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii precedenți

Probele au început la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, au fost distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30.

CLICK AICI PENTRU SUBIECTUL LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PROFIL UMAN

CLICK AICI PENTRU BAREMUL LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PROFIL UMAN

CLICK AICI PENTRU SUBIECTUL LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PROFIL REAL

CLICK AICI PENTRU BAREMUL LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PROFIL REAL

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

Citește și: Simulare Bacalaureat 2023: Probele debutează ASTĂZI, cu testarea la Limba Română. Modele de subiecte și calendar

Simulare BAC 2022. Calendarul probelor

Simularea examenului de bacalaureat 2022 a început, luni, cu proba la Limba și Literatura Română. Marţi va avea loc proba obligatorie a profilului probă scrisă, iar miercuri proba la alegere a profilului şi specializării.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 31 martie probă scrisă la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate pe 14 aprilie.

Elevii din clasa a VIII-a de gimnaziu vor susţine simularea Evaluării Naţionale în zilele de 4 aprilie (proba scrisă la Limba şi literatura română) şi 5 aprilie (proba scrisă la Matematică). Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 6 aprilie proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate pe 14 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea