Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbatul din Roșia Montană care a amenințat cu moartea personalul medical al spitalului Abrud, va fi cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbatul din Roșia Montană care a amenințat cu moartea personalul medical al spitalului Abrud, va fi cercetat în stare de arest preventiv

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie 20120, polițiștii din Abrud l-au prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Roșia Montană, reținut pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim faptul că, la data de 4 martie 2020, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Roșia Montană, care este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 2 martie 2020, ar fi pătruns, fără drept, în spitalul din Abrud unde ar fi amenințat, cu moartea, personalul medical și ar fi provocat scandal.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. Acesta a mai fost reținut pentru fapte de amenințate și tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în momentul în care a provocat scandalul din spital se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea