Bărbatul din Alba acuzat de violul unei batrâne de 86 de ani, rănit într-un accident rutier în timp ce se afla în maşina poliţiei

Bărbatul din Alba acuzat de violul unei batrâne de 86 de ani, rănit într-un accident rutier în timp ce se afla în maşina poliţiei

Bărbatul de 35 de ani din Alba care a violat o femeie în vârstă de 86 de ani a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, Judecătoria Blaj emițând, miercuri, 22 ianuarie, un mandat de arest preventiv pe numele bărbatului (M. Aurel) din Roşia de Secaş care a violat o bătrână în vârstă de 86 de ani,

Potrivit IPJ Alba, în dimineaţa zilei de 21 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi de o femeie din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, un bărbat de 35 de ani, din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinţei vârstnicei, iar apoi prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă.

Profitând de vârsta înaintată a femeii şi imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa acesteia, deplasându-se la domiciliu.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj în dosarul de urmărire penală nr. 83/P/2020. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă pentru perioada de 30 zile, de la 22.01.2020 până la 20.02.2020, inclusiv, a inculpatului: – M. AUREL (…) pentru săvârşirea infracţiunii de viol prev. de art.218 al.1 Cod penal. Emite mandatul de arestare preventivă nr.5/UP/22.01.2020”, se precizează în minuta hotătârii Judecătoriei Blaj.

Înainte de a ajunge în faţa instanţei de judecată, bărbatul a fost implicat într-un incident rutier, fiind rănit uşor. Maşina Poliţiei cu care era transportat de la Alba Iulia la Blaj a fost lovită de un alt autoturism. Şoferul vinovat şi bărbatul reţinut pentru viol au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...