Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbatul care și-a lovit bebelușul de doar 9 luni cu drujba în cap, a fost ARESTAT preventiv pentru tentativă de omor

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbatul care și-a lovit bebelușul de doar 9 luni cu drujba în cap, a fost ARESTAT preventiv pentru tentativă de omor

Bărbatul din comuna Roşia de Secaş, care și-a lovit copilul de doar 9 luni în cap cu un motofierăstrău, după o ceartă cu concubina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul a primit sâmbătă, 5 februarie 2020, mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Vineri, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Potrivit IPJ Alba, joi, 13 februarie, în jurul orei 22.40, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 24 de ani, din Ungurei, comuna Roşia de Secaş, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 9 luni, a fost agresat de către soţul său.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent şi, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor, în zona capului.

Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie.

Ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor şi a fost declinată continuarea cercetărilor în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Surse: Adevărul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea