Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bărbați din Lupșa sancționați de polițiști pentru activități de pescuit cu unelte neautorizate

Cristian Radu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

4 bărbați din Lupșa au fost depistați de polițiști în timp ce desfășurau activități de pescuit cu unelte neautorizate în alba râului Arieș.

La data de 8 iulie 2019 între orele 08,00 – 12,00 , polițiștii din Lupșa împreună cu reprezentanții AJVPS Câmpeni, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul piscicol, pe Albia Râului Arieș, în comuna Lupșa.

Pe raza localității Valea Lupșii, în zona albiei râului Arieș, polițiștii i-au depistat pe 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 – 49 de ani, în timp ce desfășurau activități de pescuit cu undițe tip băț telescopic, având montat fir monofilament, prevăzut cu plumb și cârlig simplu de pescuit, fără să dețină permis sau autorizație în acest scop.

Față de cei patru bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea