Bărbați din Blaj, reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, după un conflict în care au fost implicate 20 de persoane

Polițiștii din Blaj au reţinut 4 persoane ce sunt cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Plopilor din Blaj, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale în care erau implicate aproximativ 20 de persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că scandalul s-a produs, iniţial, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, aceştia adresându-şi reciproc ameninţări. Ulterior, la scandal s-au alăturat si rude ale celor 4.

Intervenția poliţiştilor şi jandarmilor a dus, imediat, la aplanarea stării conflictuale şi la restabilirea ordinii publice. Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Faţă de cei 4 bărbaţi implicaţi iniţial în scandal, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...