Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat în vârstă de 35 de ani, CĂUTAT ÎN FRANȚA, depistat de polițiștii din Blaj: Este acuzat de infracțiuni contra patrimoniului

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Bărbat în vârstă de 35 de ani, CĂUTAT ÎN FRANȚA, depistat de polițiștii din Blaj: Este acuzat de infracțiuni contra patrimoniului

Un bărbat de 35 de ani, originar din Blaj, posesor al unui mandat de arestare în Franța, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din Blaj, căutat de autoritățile din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului, a fost prins de polițiștii din Alba. Are mandat european de arestare.

La data de 8 mai 2023, polițiștii din Blaj au depistat, pe raza municipiului Blaj, un bărbat, de 35 de ani, din municipiu, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia, pentru o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial

Bera Larisa

Publicat

în

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial Absolvenții de gimnaziu au susținut astăzi, 25 iunie, proba la Limba și literatura română în cadrul Evaluării Naționale 2024. Subiectele și baremul au fost publicate oficial pe site-ul edu.ro. Citește și: FOTO | SUBIECTE Limba și literatura română […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea