Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Vințu de Jos, prins în flagrant de către polițiști după ce a sustras portofelul unei femei din autobuz. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Vințu de Jos a fost prins în flagrant de către polițiști, în timp ce circula cu un autobuz, după ce ar fi furat portofelul unei femei, sustrăgând suma de 605 lei și documentele de identitate.

Polițiștii din Vințu de Jos l-au prins, în flagrant, pe un bărbat care, în timp ce circula cu un autobuz, i-ar fi sustras unei femei portmoneul cu acte și bani.

La data de 2 septembrie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către o femeie de 60 de ani, cu privire la faptul că în timp ce călătorea cu un autobuz, pe ruta Alba Iulia – Cugir, i-a dispărut portmoneul în care avea suma de 605 lei precum și documente de identitate.

Autobuzul a fost verificat pe raza comunei Vințu de Jos, iar polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din Vințu de Jos, asupra căruia au fost găsite documentele și suma de bani sustrase.

Acestea au fost restituite păgubitei, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea