Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Șona, reținut de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt de bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Șona a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat din scara unui bloc aflat pe Calea Moților, de unde a sustras o bicicletă asigurată cu un cablu.

Polițiștii din Alba Iulia i-au identificat și reținut pe un bărbat de 35 de ani, din Șona, care ar fi sustras o bicicletă dintr-o scară de bloc din Alba Iulia. Bărbatul nu se află la prima faptă.

La data de 15 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat, din Șona, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în data de 10 iulie 2019, ar fi sustras o bicicletă care era asigurată cu un cablu de siguranță în scara unui bloc de pe strada Calea Moților, din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea