Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Sebeș cercetat penal pentru conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți 12 februarie, orele 9.40, poliţiştii Postului de Politie Berghin au oprit pentru control pe raza localităţii Berghin, un autoturism condus de M.I., un bărbat de 28 de ani, din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate pe acesta erau atribuite unui alt autovehicul.

Faţă de M.I., poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea