Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Săsciori cercetat penal pentru braconaj – a fost prins la pescuit cu unelte ilegale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au depistat un bărbat care bracona în lacul de acumulare din localitatea Căpâlna. Uneltele ilegale şi barca pneumatică, folosite de acesta, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

braconaj piscicol”La data de 14.07.2015, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 7 Politie Rurală Sebeş, l-au prins în flagrant delict pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Săsciori, care bracona în lacul de acumulare din satul Căpâlna, comuna Săsciori, folosind plase monofilament.

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol, în conformitate cu prevederile art. 64 lit. k din OUG 23/2008 privind Pescuitul şi Acvacultura, iar barca pneumatică şi uneltele de pescuit, folosite de bărbat, au fost ridicate, în vederea confiscării”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea