// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Meteș reținut de polițiști pentru alcoolemie uriașă – A avut 1,75 g/l alcool pur în sânge, după prima prelevare

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din comuna Meteş, ce a fost ce a fost depistat, sâmbătă seara, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Meteş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat, în seara zilei de 17 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Ampoiţa, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de  1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii constatând şi faptul că nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma analizei mostrelor de sânge ce i-au fost recoltate, au rezultat valorile de 1,75 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru prima probă, respectiv 1,60 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru a 2-a probă.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419