Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Meteș reținut de polițiști pentru alcoolemie uriașă – A avut 1,75 g/l alcool pur în sânge, după prima prelevare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din comuna Meteş, ce a fost ce a fost depistat, sâmbătă seara, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Meteş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat, în seara zilei de 17 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Ampoiţa, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de  1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii constatând şi faptul că nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma analizei mostrelor de sânge ce i-au fost recoltate, au rezultat valorile de 1,75 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru prima probă, respectiv 1,60 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru a 2-a probă.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea