Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Lupșa reținut pentru furt – a sustras 1.800 de lei din biroul unei firme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Cîmpeni, au reușit identificarea şi reţinerea suspectului de comiterea unui furt, faptă sesizată la ora 10.20, în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orei 9.30, H.D.I., de 44 de ani din comuna Lupşa, judeţul Alba, a intrat în biroul unei societăţi comerciale din Abrud şi, profitând de faptul că în interior nu se afla nimeni, a sustras suma de 1.800 de lei, din buzunarul hainei unui angajat al societăţii.

După comiterea faptei suspectul s-a deplasat cu autoturismul său spre orașul Cîmpeni, loc în care, cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant şi în urma colaborării dintre formaţiunile de poliţie din Abrud şi Cîmpeni, a fost identificat şi oprit de un echipaj al poliţiei rutiere.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismul suspectului a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de suspect.

Faţă de H.D.I., a fost luată măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.03.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea