Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Lunca Ampoiței reținut pentru tentativă de tâlhărie, violare de domiciliu şi distrugere – și-a amenințat părinții, pentru 100 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 29.12.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Petru G., din localitatea Lunca Ampoiţei care este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care o faptă de tentativă de tâlhărie.

În fapt, în data de 29.12.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un cetăţean din Lunca Ampoiţei cu privire la faptul că, în data de 26 decembrie 2014, Petru G., de 36 de ani, s-a deplasat la locuinţa părinţilor săi, cu vârste de peste 80 de ani şi pe un ton agresiv le-a cerut 100 de lei, ameninţând că dacă nu-i va fi dată suma de bani îi va agresa şi le va da foc casei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În urma intervenţiei reclamantului şi a soţiei sale, Petru G. a părăsit în cele din urmă locuinţa vârstnicilor însă a continuate să adreseze injurii şi ameninţări.

Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană agresivă, faţă de el existând mai multe reclamaţii pentru fapte de ameninţare precum şi un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

De altfel, în data de 28 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş, l-au reţinut pentru incendierea, în noaptea de 21/22.11.2014, anexelor unei gospodării din localitatea Lunca Ampoiţei. Au ars atunci o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări.

Faţă de Petru G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, violare de domiciliu şi  ameninţare, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 decembrie 2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea