Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din comuna Șibot, arestat după ce a furat bunuri de 12.000 de lei dintr-o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă prin care a cauza un prejudiciu în valoare de 12.000 de lei. Acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor care au hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările într-un dosar privind un furt din locuinţă ce a fost sesizat în data de 27 ianuarie 2016.

Astfel, s-a reuşit identificarea lui R.C., de 32 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, cunoscut cu antecedente penale, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 27.01.2016, profitând de faptul că proprietarul unei locuinţe de pe strada Siretului din Alba Iulia a lăsat cheia de acces la vedere, a pătruns în locuinţă şi a sustras un telefon mobil, mai multe bijuterii din aur şi un ceas, bunuri în valoare totală de 12.000 de lei.

La data de 14.06.2016, cu sprijinul poliţiştilor din judeţul Caraş Severin, bărbatul a fost identificat şi reţinut pe raza localităţii Grădinari, judeţul Caraş Severin.

În cursul zilei de ieri, 15 iunie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui R.C. precum şi în vederea recuperării prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea