Ziarul Unirea

Bărbat din Cetatea de Baltă, prins de polițiști la o stână. Acesta se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă

Un bărbat de 33 de ani din Cetatea de Baltă, urmărit la nivel național pentru executarea unui mandat de arestare preventivă pentru infracțiunea de tentativă de omor, a fost prins de polițiștii din comună. Acesta se ascundea de oamenii legii la o stână, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba. 

Polițiștii din Cetatea de Baltă l-au prins pe un bărbat care posedă un mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Se sustrăgea executării mandatului și era dat în urmărire.

ELIT

La data de 22.08.2019, polițiștii Postului de Poliției Cetatea de Baltă, sprijiniți de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, l-au identificat și reținut pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, posesor al unui mandat de arestare preventivă și urmărit la nivel național.

Bărbatul a fost găsit la o stână, amplasată în locul numit ,,la Spini”, pe raza comunei Cetatea de Baltă, unde se ascundea pentru a nu executa mandatul de arestare preventivă, emis la data de 5 octombrie 2018, de Tribunalul Alba, pentru tentativă de omor.

Urmăritul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419