Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Blaj REȚINUT după ce și-a bătut partenerul de pahar: Este cercetat pentru lovire sau alte violențe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Blaj a fost REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut partenerul de pahar. Este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

La data de 27 martie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 25 martie, în timp ce se afla la locuința sa, împreună cu un cunoscut, în vârstă de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe acesta din urmă, provocându-i leziuni la un braț, pentru a căror îngrijire ar fi necesare 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 28 martie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea