Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, REȚINUT de polițiști: A lovit cu pietre o autoutilitară care circula pe drum și l-a amenințat pe șofer

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Alba, REȚINUT de polițiști: A lovit cu pietre o autoutilitară care circula pe drum și l-a amenințat pe șofer

La data de 13 aprilie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Reciu, comuna Gârbova, care este cercetat pentru distrugere și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, ieri, 13 aprilie, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Reciu, ar fi aruncat cu pietre spre o autoutilitară care circula pe drumul public, provocându-i avarii și l-ar fi amenințat pe conducătorul acesteia, un bărbat de 32 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 14 aprilie 2022, reținutul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea