Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, lăsat de soție la volan fără permis: Cuplul, „premiat” cu câte un dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bărbat din Alba, lăsat de soție la volan fără permis: Cuplul, „premiat” cu câte un dosar penal

La data de 10 aprilie 2023, în jurul orei 3.30, polițiștii de ordine publică din Sebeș, în timp ce acționau împreună cu jandarmii, pe strada Izvorului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Sebeș.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către soția sa, cu toate că aceasta știa că bărbatul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea