Bărbat din Alba Iulia reținut de polițiști după ce i-a furat binefăcătorului său 290 de grame de bijuterii din aur

Paul Voicu - Primar 2020

Astăzi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat din Alba Iulia care ar fi sustras, din locuinţa unui cetățean din municipiu, bijuterii din aur, în valoare de 25.000 lei.

CAPTURA BIJUTERIIPotrivit IPJ Alba, “în sarcina lui M.V.C., de 40 de ani, s-a reţinut faptul că în perioada 09 august 2014 – 26 aprilie 2015, câtă vreme l-a ajutat pe păgubit la activităţi administrative, a sustras din locuinţa acestuia 290 de grame de bijuterii din aur, pe care le-a amanetat.

ELIT

Pentru obţinerea de probe în cauză, în dimineaţa zilei de 8 mai, a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul persoane bănuite de comiterea furtului.

În cadrul activităţilor de cercetare, poliţiştii au reuşit să recupereze în proporţie de 90 % prejudiciul, acesta fiind restituit proprietarului.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 8 mai 2015, M.V.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...