Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști după ce a provocat un accident. Erau băut și nu avea permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști după ce a provocat un accident. Erau băut și nu avea permis de conducere

La data de 22 aprilie 2020, în jurul orei 12.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul care a provocat accidentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana miros de alcool, polițiștii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre de sânge.

La spital, a refuzat să se supună recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și refuz de a se supune recoltării mostrelor de sânge, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea