Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A luat produse alimentare dintr-un magazin din oraș, a refuzat să achite contravaloarea lor și a părăsit societatea comercială

Un bărbat din Alba Iulia a fost REȚINUT de polițiști. Acesta a luat produse alimentare dintr-un magazin din oraș, a refuzat să achite contravaloarea lor și a părăsit societatea comercială

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut un bărbat din Alba Iulia care este cercetat pentru furt. Acesta și-ar fi însușit produse alimentare dintr-un magazin din municipiu și a refuzat să achite contravaloarea lor.

ELIT

La data de 10 iunie 2020, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui furt dintr-un magazin alimentar din municipiu.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 01 iunie, în timp ce se afla în incinta unui magazin, și-ar fi pus mai multe produse alimentare în coș, iar la casierie, după ce au fost scanate produsele, a refuzat să achite contravaloarea lor și a părăsit societatea comercială.

Față de tânăr cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...