Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din ALBA, aproape de COMĂ alcoolică, prins de polițiști la volan: Ce alcoolemie imensă avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din ALBA, aproape de COMĂ alcoolică, prins de polițiști la volan: Ce alcoolemie imensă avea

La data de 3 mai 2023, polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 54 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Acesta a fost depistat, în dimineața zilei de 2 mai 2023, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma tasării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei au rezultat valorile de 2,28 g/l alcool pur în sânge (prima recoltare) respectiv 2,19 g/l alcool pur în sânge (pentru cea de-a doua recoltare).

În cursul zilei de azi, 4 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea