Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 34 de ani din comuna Cîlnic, reţinut pentru tâlhărie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 34 de ani din comuna Cîlnic a fost reținut astăzi pentru tâlhăriede către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş. Acesta este principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în seara zilei de  iunie 2013.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că în seara acelei zile, în timp ce se întorcea pe jos din localitatea Gârbova,  împreună cu un consătean în vârstă de 62 de ani, între localităţile Gârbova şi Reciu, prin violenţă l-a deposedat pe acesta din urmă de un telefon mobil şi suma de 30 de lei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea