Bărbat de 32 de ani din Lupșa, cercetat pentru furt. A sustrat dintr-un garaj unelte de pescuit și alte scule, în valoare de 1000 de lei

minor retinutPoliţiştii din Abrud l-au reţinut, joi, pe un bărbat din Lupşa, cunoscut cu antecedente penale, care este bănuit de comiterea unui furt. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12.05.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 11 mai a.c.

ELIT

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 10/11.05.2016, bărbatul a pătruns, prin efracţie, în garajul unui cetăţean din Abrud şi a sustras mai multe unelte de pescuit şi alte scule, a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 1.000 de lei.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de bărbatul bănuit de comiterea furtului a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...