Bărbat cercetat de polițiști, la Fărău, după ce și-a jefuit tovarășul de pahar

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Fărău l-au identificat pe un bărbat din comună ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bani. Bărbatul ar fi sustras din locuinţa unui consătean suma de 2.100 de lei, după ce, împreună cu acesta, ar fi consumat băuturi alcoolice.

La data de 07 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău l-au identificat pe un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sînbenedic, comuna Fărău, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul lunii iunie 2018.

ELIT

Se pare că, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu păgubitul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, în localuri publice şi la diverse cunoştinţe din sat, iar, la un moment dat, bănuitul l-ar fi lăsat pe păgubit, ce se afla în stare avansată de ebrietate, la una din rudele sale.

Ulterior s-ar fi deplasat la domiciliul acestuia şi, profitând de faptul că poarta de acces şi uşile casei au fost lăsate neasigurate, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras suma de 2.100 lei.

Mihail David - 2020

Faţă de bărbatul de 43 de ani, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...