Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat cercetat de polițiști, la Fărău, după ce și-a jefuit tovarășul de pahar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Fărău l-au identificat pe un bărbat din comună ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bani. Bărbatul ar fi sustras din locuinţa unui consătean suma de 2.100 de lei, după ce, împreună cu acesta, ar fi consumat băuturi alcoolice.

La data de 07 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău l-au identificat pe un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sînbenedic, comuna Fărău, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul lunii iunie 2018.

Se pare că, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu păgubitul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, în localuri publice şi la diverse cunoştinţe din sat, iar, la un moment dat, bănuitul l-ar fi lăsat pe păgubit, ce se afla în stare avansată de ebrietate, la una din rudele sale.

Ulterior s-ar fi deplasat la domiciliul acestuia şi, profitând de faptul că poarta de acces şi uşile casei au fost lăsate neasigurate, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras suma de 2.100 lei.

Faţă de bărbatul de 43 de ani, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea