Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bani pentru ameliorarea raselor de animale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură APIA informează că până la data de 14 octombrie, inclusiv, se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat privind ameliorarea raselor de animale, aferente lunii septembrie 2011, a anunţat Graţiela Mărginean, din cadrul APIA Alba. Conform H.G. nr. 207/2011, cu modificările şi completările ulterioare, prestatorii de servicii cu cereri iniţiale anuale depuse şi aprobate depun lunar, în primele 10 zile lucrătoare ale lunii următoare efectuării serviciilor, la Centrul Judeţean Alba al  APIA cererile de plată completate, însoţite de următoarele documente aferente lunii pentru care a efectuat serviciile: memoriul tehnic cu progresele înregistrate în realizarea obiectivelor propuse, aprobat de ANARZ; lista cu serviciile, echipamentele şi materialele aferente achiziţionate, aprobată de ANARZ; documentele justificative prevăzute de actul normativ.
Prestatorul depune cererea de plată pentru serviciul prestat şi anexează documentele justificative pentru cheltuielile efectuate, precum şi documentele justificative de încasare de la beneficiarii ajutorului de stat, producătorii agricoli, a sumelor corespunzătoare, în funcţie de intensitatea ajutorului de stat pentru serviciul prestat.
„Beneficiarii ajutorului de stat sunt microîntreprinderile, întreprinderile mici si mijlocii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei agricole şi îndeplinesc condiţiile legale”, a declarat Felicia Hondola, directorul APIA Alba. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea