Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bancnota din România care se cumpără cu aproape 7.000 de lei. Mulți dintre români o au în portofel!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bancnota din România care se cumpără cu aproape 7.000 de lei. Mulți dintre români o au în portofel!

Unul dintre cele mai tari anunțuri de vânzare de pe OLX a devenit viral pe rețelele sociale, după ce un român a cerut suma de 7.000 de lei pentru o bancnotă rară, apărută în 2021. Cum arată hârtia oficială emisă de Banca Națională a României.
Ce bancnotă din 2021 ar putea valora 7.000 de lei
De-a lungul anilor, cei mai înrăiți colecționari de obiecte prețioase și bani valoroși au vânat anunțurile de pe site-urile de specializare, pentru a prinde cele mai tari oferte.
Recent, o bancnotă din anul 2021 a devenit virală pe Internet, după ce un utilizator de OLX a postat un anunț în care o comercializa pentru suma de 6.800 de lei.
Este vorba despre o bancnotă în ediție limitată, apărută acum 2 ani, cu chipul Ecaterinei Teodoriu pe hârtia de 20 de lei. Proprietarul a ținut să specifice faptul că tariful este negociabil, rugându-i pe potențialii clienți să dea dovadă de seriozitate.
„Vând bancnote de 20 lei în stare foarte, foarte bună. 6.800 de lei. Prețul este negociabil. Rog seriozitate.”, sună anunțul românului de pe OLX.
Moneda de 20 de lei care se vinde cu o avere pe site-urile de specialitate
Un alt anunț de pe OLX a revenit în centrul atenției utilizatorilor, chiar dacă a fost postat în noiembrie 2020. Este vorba despre o monedă rară, din anii 90, pentru care proprietarul cere prețul fabulos de 5.000 de euro.
Tariful este negociabil. Moneda de 20 de lei datează de 21 de ani, având o greutate de 5 grame și diametru de 24 mm.
Pe fața banului se poate vedea valoarea de 20 de lei, în timp ce pe spate este înfățișat cel mai mare voievod al Moldovei, Ștefan cel Mare.
„Vând moneda de 20 de lei moneda a fost emisa în anul 1992, moneda are o greutate de 5 grame confecționată din otel placat cu alamă. Aceasta are un diametru de 24 mm si o grosime de 1.60 mm.
Pe fața principală se observă deasupra valorii monedei un șir de 15 perle, iar sub data emiterii se observă o împletitură.
Pe fața secundară se observă chipul lui Ștefan cel Mare care este înconjurat în stânga și dreapta de 7 perle, suma acestora fiind 14. Aceste detalii oferă valoarea monedei.”, a scris internautul pe site-ul OLX.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea